Често задавани въпроси

„Това не са обикновени знаци. Това са букви.“

+ -
Може ли повече информация за книгата-игра?
Книгата-игра има за цел читателят ѝ, чрез забавление, да се потопи в атмосферата на българската история. Желанието на създателите е да събудят интереса към славната българска история у читателите, затова са създадени и измислени персонажи, чрез които да бъдат проследени значими моменти от нея, като например Битката при Върбишкия проход и създаването на първите писани закони в България. В книгата-игра читателят взима решения от името на главния герой - Асверг, като по този начин може да определи не само своята съдба, но и тази на цял народ.
+ -
Каква е цената на книга-игра „Асверг. Из хрониките за кан Крум“?
Цената на книгата-игра е 19,97 лeвa
+ -
Мога ли да поръчам индивидуално опакована книга-игра?
Да, може да поръчате индивидуално опакована книга-игра. Цената на такава книга с опаковка е 25 лева.
+ -
С кой куриер изпращате книгата-игра и каква е цената?
Работим със Спиди и Еконт. Цената се определя от тарифите на избрания от Вас куриер. При поръчка на стойност над 35 лева, доставката до офис на куриер е ПОДАРЪК от нас за Вас
+ -
Възможно ли е да книгата-игра да бъде персонализирана?
Ако случайно работите или сте собственик на фирма, в която искате да направите един различен корпоративен подарък, например за Коледа или годишнина на компанията, можем да предложим и вариант на книгата с брандирана задна корица, лого и специален персонален надпис. Минималният брой за поръчка е 30 броя и с удоволствие ще Ви разкажем повече при интерес от Ваша страна.
+ -
Кой е авторът на книгата-игра?
Автор на книгата-игра е Ангалот Енминас, а проектът е осъществен по идея на Десислава Авджиева и реализиран отново от нея.